Zaman teknologi sekarang bukan asing lagi buat mereka yang kerja dari rumah. Dengan ledakan facebook dan sebagainya, sudah tentu ramai yang mengambil peluang untuk buat kerja dari rumah sahaja. Malah ramai yang membuat bisnes secara online.

Kalau diizinkan oleh-NYA, memang saya inginkan berkerja sendiri dan ada perniagaan sendiri. Tetapi buat masa sekarang, buat kerja dari rumah pun sekadar separuh masa.

Related: CPUV Campaigns Makin Rancak

Ada juga yang buat kerja dari rumah hanya sebagai part time dan kebanyakkan sekarang yang semakin yakin membuat secara sepenuh masa kerja dari rumah. Yang penting nilai usaha kita. Tidak kira part time atau full time. Mungkin ada yang lain masih tertanya-tanya, bagaimana nak mula kerja dari rumah. Dan apakah kerja yang boleh dilakukan.

Jika anda masih tertanya-tanya untuk bagaimana untuk memulakan berkerja dari rumah ? Saya kongsikan satu syarikat bumiputera yang ada membantu untuk anda tercari-cari kerja di rumah, sama ada ingin lakukan separuh masa dan sepenuh masa.

Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran : 001762546-AKerja sambilan di rumah.Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².Berminat, sila layari:==> https://www.jobdirumah.com.

Related: 7 Sebab Kenapa aku tak nak join Tone Excel?

Syarat buat kerja dari rumah melalui Job dirumah

Syarat-syarat kelayakan untuk melakukan kerja melalui Jobdirumah adalah cukup ringkas sebagaimana yang diterangkan di bawah.

  • Tahu menggunakan komputer dan Internet
  • Tahu menggunakan Microsoft Office(Word dan Excel)
  • Boleh menulis, membaca dan memahami bahasa inggeris
  • Mempunyai komputer atau Laptop dan ada talian internet di rumah
  • Berumur 18 tahun ke atas

Pihak JobDiRumah ( JDR ) memberi jaminan tidak terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang-undang negara kita dan juga antarabangsa.

  • Tidak terlibat dengan sebarang skim cepat kaya
  • Tidak terlibat dengan urusan jual beli matawang(Forex)
  • Tidak terlibat dengan sebarang sistem perniagaan MLM ataupun piramid
  • Tidak terlibat dengan sebarang perniagaan online dan offline

Kerja dari Rumah adalah Alternatif

Akibat kemelesetan ekonomi global beberapa tahun kebelakangan ini, ramai orang telah kehilangan peluang pekerjaan. Apa yang dilakukan oleh syarikat-syarikat pada masa sekarang ialah menggaji pekerja yang mempunyai kemudahan internet di rumah kerana ianya lebih murah dan pantas. Lebih 100,000 peluang pekerjaan baru diwujudkan di rumah-rumah setiap tahun bagi mengatasi masalah kekurangan pekerjaan setiap tahun. Ini adalah satu peluang bagi yang ingin bekerja tanpa sempadan.

Mungkin anda masih teragak-agak untuk mencuba Jobdirumah ini. Ambil masa anda untuk fikirkan sebaiknya. Saya akan kongsikan testimoni pada entry yang lain. Dan sudah ramai yang mampu menghasilkan pendapata pasif dengan melakukan kerja dari rumah seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *